Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, за да

...
Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, за да
Коментари Харесай

Третият мандат – след Нова година, избори през март

Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, с цел да има избори през месец март.

Това разгласи президентът Румен Радев по време на консултациите с " Демократична България ", като изрази вяра да не се стигне до тази догадка.

Няма дребни и огромни политически сили в Народното събрание, тъй като отговорността е обща, съобщи президентът при започване на консултациите с шестата по величина парламентарна мощ в 48-ото Народно заседание „ Демократична България “ (ДБ).

" На последните избори българските жители не гласоподаваха доверие на нито една политическа мощ сама да ръководи, в противен случай – Народното събрание е фрагментиран. Това прави напъните за лъчение на болшинство за решение на значимите проблеми пред българското общество един сложен, само че не неосъществим развой. Още повече, че с изключение на съставянето на държавно управление, пред Народното събрание стоят още доста други значими задания ", напомни президентът. 

" Следя със угриженост това, което се случва в българския парламент и ми се коства, че не това чакат българските жители. Това, което чакаме всички, е консолидация за намиране на сполучлива формула за сформиране на ръководство, за решение на значимите проблеми ", сподели още президентът.  Според него обаче борбата нараства и се чертаят нови разграничителни линии. 

Очаквайте подробности
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР