„Третият мандат се провали по независещи от БСП причини. Целият

...
„Третият мандат се провали по независещи от БСП причини. Целият
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: За мен е чест вдигането на доходите на възрастните хора

„ Третият мандат се провали по независещи от Българска социалистическа партия аргументи. Целият български народ е очевидец, че Българска социалистическа партия направи всичко, с цел да се случи едно държавно управление на смяната – това, за което говорехме всички преди изборите. Подмяна значи да приказваш, че искаш да смениш модела и когато българските жители ти дадат мандат и опция да го направиш, да не го направиш и да търсиш някакви аргументи – било то идеологически или политически “, разяснява Проданов и още: „ За аргументите за това би трябвало да отговорят тези, които отхвърлиха под една или друга форма за реализирането на третия мандат и сформиране на държавно управление на смяната, на което в действителност Борисов и ГЕРБ да бъдат дефинитивно заменени от властта. За страдание това не се случи “.

Социалистът означи във връзка договарянията на Българска социалистическа партия с останалите политически обединения: „ Както видяхте ние направихме всичко допустимо, протегнахме ръка първо по политики. При първия мандат още ние не извивахме ръце, не кадрувахме, не предлагахме министри “.

„ За нас остава приоритет актуализирането на бюджета “, акцентира Проданов и приоритетизира ясно: " Пенсионна промяна с преизчисление на пенсиите ще има, когато има ясно изразено политическо болшинство и е ясно кой носи отговорност за тази промяна “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР