Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Третият

...
Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Третият
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Третият мандат се провали заради лъжи и лицемерие

Третият мандат е бил провален поради неистини и двуличие. Третият мандат беше провален от обединението на лицемерието, построена на база на лъжите, на измамите, които с помощта на Христо Иванов лъснаха пред обществото, откакто " Демократична България " сами се излъчиха онлайн. Всъщност българските жители видяха по какъв начин наподобява политката от вътрешната страна. Това разяснява в ефира на Нова телевизия депутатът от " ИТН " (ИТН) Станислав Балабанов.

По думите му Има Такъв Народ няма място в такава коалиция, тъй като те са " от страната на истината ".

След подобен вид диалози и шерване тук в Народно събрание нямахме различен ход, с изключение на да сложим завършек на това двуличие, тъй като българският жител желае да бъде ръководен транспарантно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, с цел да може българските жители да изберат на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкоз доста време, показа Балабанов.

Третият мандат е бил провален поради липса на връзка и еднолично ръководство, счита още депутатът.

,,Нямаше връзка, постановяваше се едноличен метод на ръководство от страна на " Продължаваме Промяната ". Политическа партия лъгаха толкоз доста време българските граждани'', съобщи Балабанов визирайки настояването на " Булгаргаз " за нарастване от 52% на газа още от месец август.

Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще използваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме стратегия за ръководство толкоз дълго време. Да, имаше коалицонно съглашение, което обаче те не съблюдаваха, тъй като играеха игрите си на високо в Министерски съвет и постъпваха еднолично, добави още Балабанов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР