Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Това

...
Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Това
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Третият мандат се провали заради лъжи и лицемерие

Третият мандат е бил провален поради неистини и двуличие. Това сподели в ефира на “Здравей, България ” по Нова тв. депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов. “Третият мандат беше провален от обединението на лицемерието, построена на база на лъжите, на измамите, които с помощта на Христо Иванов лъснаха пред обществото, откакто “Демократична България ” сами се излъчиха онлайн ”, съобщи Балабанов. “Всъщност българските жители видяха по какъв начин наподобява политката от вътрешната страна ”, сподели още той. 

По думите му Има Такъв Народ няма място в такава коалиция, тъй като те са “от страната на истината ”. “След подобен вид диалози и шерване тук в Народно събрание нямахме различен ход с изключение на да сложим завършек на това двуличие, тъй като българският жител желае да бъде ръководен транспарантно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, с цел да може българските жители да изберат, на коя страна да застанат - на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкоз доста време ”, сподели Балабанов.

Третият мандат е бил провален поради липса на връзка и еднолично ръководство, счита още депутатът. “Нямаше връзка, постановяваше се еднолчиен метод на ръководството страна на “Продължаваме Промяната ”. Политическа партия лъгаха толкоз доста време българските жители ”, съобщи Балабанов визирайки настояването на “Булгаргаз ” за нарастване от 52% на газа още от месец август.

“Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще използваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме стратегия за ръководство толкоз дълго време. Да, имаше коалицонно спразумение, което обаче те не съблюдаваха, тъй като играеха игрите си на високо в Министерски съвет и постъпваха еднолично ”, сподели Балабанов. 

“НС с тази уродлива форма на двуличие от страна на партии, които управляваха дружно до скоро, би трябвало да завърши по най-бързия метод! ”, безапелационен бе той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР