Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и от ГЕРБ.

...
Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Нямам нищо общо с Nexo, ще защитя името си в съда

Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и от ГЕРБ. Първият си пази стола, вторите пазят чекмеджето. Всъщност ГЕРБ отстреляха „ Демократична България “, откакто сякаш доста държаха да им бъдат сътрудници. Това сподели в изявление за BTV „ Тази заран “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Настимир Ананиев.



По думите му със абсурда към криптобанката „ Нексо “ се саботира опита да се образува постоянно държавно управление. Ананиев още веднъж уточни, че няма нищо общо с разследваната компания. С Анотни Тренчев, който е в управлението на „ Нексо “, го свързва опит да основат компания в средата на 2018 година, която да прави приложение, само че начинанието се проваля. Ананиев отхвърли да каже какво приложение са желали да разработят.

Депутатът от Политическа партия посочи, че не знае дали Антони Тренчев е в България или в чужбина сега. Твърди, че за последно го е видял преди година инцидентно на улицата. Той добави, че съди всички, които са написало, че е обвързван с компанията „ Нексо “. По думите му не е правилно също, че компанията е финансирала „ Демократична България “, даренията са били от физически лица.

Относно договарянията за държавно управление с третия мандат, който отиде в Българска социалистическа партия, Настимир Ананиев подсети, че Националният съвет на Българска социалистическа партия към момента не е споделил с кого позволява на водача на партията Корнелия Нинова да договаря.

Ние от Политическа партия нямаме още покана. Имаме групови органи, които ще решат по какъв начин ще се работи. Редовно държавно управление е нужно, има рецесии, които би трябвало да се решат от постоянен кабинет с парламент, сподели в умозаключение Ананиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР