Третият лайв на култовото предаване на NOVA - „Като две

...
Третият лайв на култовото предаване на NOVA - „Като две
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов в образа на Крисия завоюва победата в третия лайв на „Като две капки вода“

Третият лайв на паметното предаване на NOVA - „ Като две капки вода “ - се трансформира в следващия театър с неповторими фалшификати, вълнуваща музика и положителни страсти. Десетте участници дадоха най-хубавото от себе си на сцената на шоуто, а осъществяванията им бяха оценени от обичаното жури - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки, към което се причисли и легендата Васил Найденов.

„ Много се веселя, че съм на тази сцена още веднъж, само че за пръв път ще бъда жури. Впечатлен съм от сътрудниците до мен и се удивлявам на това, което те вършат толкоз години. Ще ми бъде доста мъчно довечера “, показа Васил Найденов.

Победата този понеделник бе завоювана от Руслан Мъйнов в облика на различен от участниците. Руслан излезе видоизменен като дребната Крисия и върна феновете към Детската Евровизия с осъществяване на „ Детска планета “. „ Изпълнението на Руслан мощно ме разчувства. Според мен той направи най-важното, а точно - да покаже посланието на песента “, сподели Крисия за представянето на Руслан.

Стартът на вечерта бе даден от артиста Моню Монев, който бе страховит в облика на Джеймс Браун. След него под прожекторите излезе Анелия, неузнаваема в ролята на английската звезда с голям брой награди Ед Шийрън и шлагера „ Bad Habits”. Дарин се сблъска с първия си женски облик на невероятната Ани Ленъкс, а Хилда не пропусна да похвали артиста: „ Впечатлена съм – доста присъщ и компактен облик “.

Есил Дюран изненада всички с второто си следващо рок преобразяване. Този път тя раздруса сцената в облика на рок колоса Браян Джонсън от AC/DC. „ Актьорски беше доста добра. Страхотно закова! Поздравявам те за облика “, сподели Юлиан Вергов след осъществяването й на „ You Shook Me All Night Long”. Крисия влезе под кожата на американската звезда Барбара Стрейзанд с песента „ Memory” от мюзикъла „ Котки “, а Алисия зарадва почитателите с превъзходно осъществяване на „ Македонско девойче “ в мъжкия облик на Володя Стоянов.

Най-трудни задания имаха Мариана Попова, Краси Радков и Александър Сано, които трябваше да имитират звезди, които бяха в студиото и гледаха осъществяванията им онлайн. Бутонът на шанса отреди на Мариана да направи първия си двоен облик – този на Румънеца и Енчев. От публиката наблюдаваше Румънеца, който сподели за осъществяването й: „ Мариана е победител за мен довечера, няма смисъл да виждам останалите. Беше в действителност страхотна! “ Краси Радков също се сблъска с двойния облик на естрадните митове – Мими Иванова и Развигор Попов, които споделиха възхищението си от имитацията. Александър Сано остави всички без думи, излизайки на сцената като ексцентричната Гери-Никол.

Следващата седмица феновете ще видят Анелия в облика на YLVIS, Мариана Попова като Уитни Хюстън, Краси Радков ще бъде Тодор Колев, Моню Монев ще имитира Луна, Есил Дюран ще влезе в кожата на Селин Дион, Алисия ще забележим като Лейди Гага, Крисия ще бъде Майкъл Джаксън, Александър Сано ще се преобрази в Роби Уилямс, Дарин Ангелов ще извърши ария на AZIS, а Руслан ще показа Amr Diab.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ и идващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато специфичен посетител в журито ще бъде Мария Игнатова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР