Трети сезон на Игри на волята вече тече с пълна

...
Трети сезон на Игри на волята вече тече с пълна
Коментари Харесай

Млада, секси, борбена и свободна: Красивата учителка в "Игри на волята" и нейната история

Трети сезон на " Игри на волята " към този момент тече с цялостна мощ, а участниците са повече от разнообразни, неповторими и борбени. Вероятно най-цветната селекция от хора, която сме виждали до този миг. Доказателство в това отношение е и една доста борбена и мощна млада жена, която в живота не се занимава професионално със спорт, въпреки да го практикува. Мис Елия, както я назовават учениците ѝ, е родом от Кюстендил. 

Виж още: Русото прелъщение в " Игри на волята ": Палавата Красима за играта, силиконовите гърди и още...

Само на 28 години е, само че пък е доста добра в работата си като учител по британски език, само че също е класен началник на деца в първи клас. Признава, че обожава специалността си и не може да живее без нея. " Истинска привилегия е да си първи преподавател на толкоз дребни деца, които в този момент са прекрачили прага на учебното заведение ", споделя Ели, която е призвана да бъде учителка. Елия предава на своите възпитаници най-ценния урок - този да сме положителни един към различен.

Виж още: Сбъдната фантазия: BALLAN си купи нов апартамент, само че описа за годините, в които ценял " всяка троха "  

Тя идва в Игри на волята: България подготвена за премеждие! А за какво не и да срещне любовта? В момента красивата учителка е сама и търси своята половинка. За нея са значими качества като джентълменство, почтеност, възприятие за комизъм и метод. Ели е амбициозна и желае бъдещата ѝ половинка да има сериозна специалност - доктор или програмист, само че няма да отхвърли и състезател, тъй като заниманието ѝ е фитнес. Описва се като нетърпелива и инатлива, а това са качества, които евентуално в Игрите ще ѝ бъдат от изгода.

Виж още: Въпрос на позиция: Септември - лято или есен? Родни инфлуенсърки разграничени по тематиката

Изображение: https://www.instagram.com/_eliiyaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР