Трети ден стартира издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и

...
Трети ден стартира издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и
Коментари Харесай

Дупница продължава да търси 17-годишната Ивана

Трети ден започва издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и региона.

Вчера в интервенцията по търсене се включиха над 200 служители на реда, жандармерия, планински спасители и доброволци. В издирването се употребяват и следови кучета, дронове и термокамери. Претърсен е целият регион в града, околните села Пиперево, Баланово, Блажиево, около коритото на река Джерман с километри.

Засега няма резултат. В Районно управление-Дупница работи и действен щаб , който координира дейностите на екипите. Информация за момичето може да се подава информация както на телефон 5 77 11 и 5 77 12 с код за Дупница 0701 и на телефон 112.

Открито бе единствено якето на момичето покрай тунел на основен път Е-79 . Мобилния си телефон Ивана е оставила в учебното заведение си - някогашният тютюнев колеж в Дупница.

По информация на Нова телевизия учат се записи от видеонаблюдението в града, на които вероятно може да се види, че Ивана се е опитвала да го избегне, което пък от своя страна дава вяра, че тя преднамерено се крие.
 Намериха якето на изчезналата Ивана преди тунела на Е-79
Намериха якето на изчезналата Ивана преди тунела на Е-79

Няма друга диря от изчезналото 17-годишно момиче от Дупница

Според мнения в обществените мрежи Ивана Георгиева е била подлагана редовно на тормоз от съучениците в класа ѝ. Това обяснила майка ѝ, която в този момент съжалява, че фамилията не е подхванало по-рано ограничения Ивана да бъде преместена в друго учебно заведение, което обаче фамилията почнало да разисква от известно време насам. 

Кметът на Дупница Първан Дангов заяви, че ще провокира вътрешна инспекция в учебното заведение , където момичето учи.

Ивана Георгиева е в неопределеност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала и потърсили помощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР