Трети ден продължават протестите на жълтите жилетки с блокиране на

...
Трети ден продължават протестите на жълтите жилетки с блокиране на
Коментари Харесай

Трети ден протести срещу цените на горивата във Франция

Трети ден не престават митингите на " жълтите жилетки " с блокиране на петролни депа и пътища във Франция. Недоволството против увеличението на цените на горивата и през днешния ден провокира дълги колони от коли по някои съществени пътни артерии в страната.

Не толкоз всеобщи, само че задоволително смущаващи и неприятни, изключително за хората зад кормилото. Такива бяха блокадите против повишението на цените на горивата във Франция.

Според представители на протестиращите, водачи са блокирали десетина петролни депа на разнообразни места. Демонстрациите по пътищата навлизат във фаза, наричана " интервенция охлюв ". Тя е обвързвана с дейности, които забавят в допълнение придвижването по натоварените автомагистрали и водят до тапи.
Шофьор: Обикновено ми трябват 12 минути, с цел да стигна от вкъщи ми до работа. А през днешния ден от два часа съм в запушване и нищо не помръдва.
Протестите поради повишаването на горивата са единствено част от цялостното неодобрение от ръководството на Еманюел Макрон. Основните обвинявания против президента са, че толерира богатите и концентрира грижите си върху огромните градове, като подценява проблемите на хората в останалите региони на Франция.
 ​Близо 283 000 са протестирали във Франция против повишаването на горивата ​Близо 283 000 са протестирали във Франция против повишаването на горивата
Близо 283 000 души са взели участие през днешния ден във Франция в митингите на "жълтите жилетки " против повишаването на горивата, заяви министерството на вътрешните...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР