Трети ден полиция и жандармерия продължават да издирват 17-годишно момиче

...
Трети ден полиция и жандармерия продължават да издирват 17-годишно момиче
Коментари Харесай

Трети ден без следа от 17-годишно момиче от Дупница. МВР обяви общонационално издирване

Трети ден полиция и жандармерия не престават да търсят 17-годишно момиче от Дупница.

Ивана Георгиева учи в Гимназията по хранително-вкусови и химични технологии. Тя е в неопределеност от 22-ри февруари. Тогава родителите ѝ са се обадили за помощ в полицията, откакто не се е прибрала у дома. Преди това си е тръгнала от учебно заведение и е оставила телефона на учителката си.

В издирването вземат участие над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи, представители на жандармерията и доброволци, оповестяват от полицията в Кюстендил. Създаден е действен щаб, който се управлява от шефа на МВР-Кюстендил.

В акцията вземат участие кучета, употребяват се и термокамери, а доброволци обхождат вилната зона към града и околните села.

Момичето е със едва телосложение, с къса коса. Последно е било облечено с неясно розово шушляково яке, черни дънки и бели маратонки.

По информация на локални медии якето на Ивана е било открито преди тунела на основния път Е-79, само че от нея към момента няма никакви следи.

Кметът на Дупница е разпоредил вътрешна инспекция в учебното заведение, където тя учи. По информация на Българска телеграфна агенция момичето е било подлагано на тормоз от страна на съучениците си и е било с прочувствено разстройство. С нея са работили психиатър и психолог.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР