Трети ден екипи на държавната компания "Монтажи" поставят тръби за

...
Трети ден екипи на държавната компания "Монтажи" поставят тръби за
Коментари Харесай

Емил Караниколов разкри кога ще е готов водопроводът от Мало Бучино към Перник

Трети ден екипи на държавната компания "Монтажи " слагат тръби за новия тръбопровод от Мало Бучино към Перник. През него ще се черпи вода от язовир "Бели Искър ".

Близо един километър от трасето към този момент е изкопано, а и сега екипите работят. Пътят Голямо Бучино - Перник е затворен поради дейностите, които се правят, и по този начин ще бъде доникъде на февруари. 40 дни ще е интервалът, в който ще се построява избавителният водопровод за Перник. През това време вода ще се черпи от язовир "Студена ".

Започват градежа на водопровода Мало Бучино - Перник

"В момента водата от язовира ще стигне. Очакваме и снеговалежи. Към момента не би трябвало да имаме терзания. Гоним период на осъществяване до 40 дни, само че се надявам, че ще приключим до 30 дни. Първият един километър е подготвен. Вече слагаме и тръби. Тук се оказа, че има едно тресавище, което наводнява, само че е основана организация за изпомпването ", съобщи пред Българска национална телевизия министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

"До 30 дни тръбопровода ще е подготвен. Тръбите идват на стадии - сред 3 и 5 камиона дневно ", сподели още министърът.

"Очакваме през днешния ден към обяд да се включат и от Строителната камара с съответни планове.Административните действия ни забавиха 3 дни, само че ще наваксаме ", разяснява Караниколов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР