Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги

...
Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев: Има много неизвестни около този коронавирус

Трета вълна на коронавирусната зараза към този момент има и нещата постоянно могат да бъдат изпуснати от надзор, отчитайки опита на другите страни. Затова се взимат доста съществени и строги ограничения. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов шефът на болница " Света Екатерина " проф. Генчо Начев.

Неговото терзание е, че с отпущането на ограниченията у нас от на следващия ден и склонността на българите да не се преценяват с наложените правила, вероятността на случаите на инфектираните и смъртните случаи да се усилят, е огромна. Той обаче изрази вяра, че при данни за увеличение на инфектираните, ограниченията още веднъж ще бъдат затегнати.

Проф. Начев уточни, че е значимо да се прави баланс сред икономическото развиване на една страна и баланс сред здравното положение на популацията. Когато се отиде единствено в едната посока - това постоянно е неточност.

Директорът на болница " Света Екатерина " акцентира, че коронавирусът е лабораторно основан и е тип биологично оръжие. Има доста незнайни към този вирус - не е ясно за какво при едни пациенти визира едни органи, а при други - напълно разнообразни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР