Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги

...
Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

Трета вълна на коронавирусната зараза към този момент има и нещата постоянно могат да бъдат изпуснати от надзор, отчитайки опита на другите страни. Затова се взимат доста съществени и строги ограничения. Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия шефът на болница " Света Екатерина ".
Неговото терзание е, че с отпущането на ограниченията у нас от на следващия ден и склонността на българите да не се преценяват с наложените правила, вероятността на случаите на инфектираните и смъртните случаи да се усилят, е огромна. Той обаче изрази вяра, че при данни за увеличение на инфектираните, ограниченията още веднъж ще бъдат затегнати. Проф. Начев уточни, че е значимо да се прави баланс сред икономическото развиване на една страна и баланс сред здравното положение на популацията. " Когато се отиде единствено в едната посока - това постоянно е неточност ", безапелационен бе той.
 Спад в броя на новите случаи на COVID-19, само че при доста по-малко проби Спад в броя на новите случаи на COVID-19, само че при доста по-малко проби
Броят на новите случаи на ковид означи спад като безусловно число, само че се усили леко като %. 1 079 са новооткритите зараз...
Директорът на болница " Света Екатерина " акцентира, че коронавирусът е лабораторно основан и е тип биологично оръжие. " Има доста незнайни към този вирус - не е ясно за какво при едни пациенти визира едни органи, а при други - напълно разнообразни. Светът до момента не се е сблъсквал с сходен вирус, който нанася толкоз съществени провали. Вирусът въздейства на две структури на сърцето - на самите кафези на мускула на сърцето и на проводната конструкция, вследствие на което се появяват ритъмни нарушавания. Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни провали ", означи проф. Начев. " Ние нищо не знаем за този вирус и тези притчи за змии, мишки и прилепи, това са приказки от 1001 нощ ", добави той.
Специалистът съобщи, че не е нужно преболедувалите ковид да се имунизират. Според него е редно да се наблюдава равнището на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се подхваща такова деяние. По думите му, до момента няма задоволително информация за имунизациите и в това се корени страхът на хората. Проф. Начев обаче прикани хората да се имунизират, с цел да се предпазят от вируса и да се спре разпространяването му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР