Трета лента (частична) с обща дължина 15 километра между Асеновград

...
Трета лента (частична) с обща дължина 15 километра между Асеновград
Коментари Харесай

Трета лента между Асеновград и Смолян, обеща Бойко Борисов

Трета лента (частична) с обща дължина 15 километра сред Асеновград и Смолян , даде обещание през днешния ден министър председателят пред регионалния шеф Недялко Славов. Министър-председателят пусна в страницата си онлайн визитата на строителната площадка за създаване на граничен контролно-пропускателен пункт Рудозем-Ксанти дружно с финансовия министър Кирил Ананиев и заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. По време на диалога Борисов отбелязва, че доста хора са му писали с искане за трета лента и прецизира, че тя ще коства над 70 млн. лв. .
„ Към 15 км ще създадем трета лента, с цел да може оптимално да се облекчи придвижването. Не е на ниска цена, към 70 и няколко милиона е. Италианска компания го обследва “, споделя той и пита регионалния шеф на Смолян дали хората му се радват. „ Имаме огромни упования. Този обект е чакан от 20 години и в действителност е последният от трите контрактувани през 98-ма година, който към момента не е отворен, наред с Маказа и Гоце Делчев “, дава отговор Недялко Славов. Обсъждайки какъв брой пари коства ГКПП-то министър Ананиев вмъква: „ Сега би трябвало да дадем 1 880 000 лв. за водоема “.
 Бойко Борисов се похвали какъв брой пари са отпуснати за фермерите, само че отнесе рецензии Бойко Борисов се похвали какъв брой пари са отпуснати за фермерите, само че отнесе рецензии
За премиера Бойко Борисов стана бит да оповестява във Фейсбук за помощи, които страната отпуска за справяне с рецесията към коронави...
„ Какъв водоем ще вършиме? “, пита Бойко Борисов. „ Трябва да създадем един водоем, от който да се употребява вода и за самия пункт, и за близкото село Чепинци, тъй като заплахата е като захраним обекта, популацията да остане без вода “, изяснява Славов. „ И тогава ще ви удрям. Така, че правете, отпускайте по едно и също време, до момента в който в този момент е тежката техника тук и строи “, подрежда министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР