Трета жена обвини Гислейн Максуел (партньорката на самоубилия се Джефри

...
Трета жена обвини Гислейн Максуел (партньорката на самоубилия се Джефри
Коментари Харесай

Делото „Епщайн“: Плащал по 300 долара за секс с 14-годишно момиче

Трета жена упрекна Гислейн Максуел (партньорката на самоубилия се Джефри Епщайн), че я е подготвяла за малтретиране от Джефри Епщайн. По време на процеса против Максуел жертвата съобщи, че е правила полови разтривки на починалия финансист, когато е била едвам на 14 години.

Каролин, която свидетелства единствено под личното си име, с цел да резервира анонимността си, сподели пред съда, че една от другите три свидетелки против Епщайн - Вирджиния Робъртс, я е срещнал с Максуел. В разстояние на четири години след запознанството им Каролин се е прибирала в дома на Епщайн в Палм Бийч повече от 100 пъти, постоянно два до три пъти седмично, с цел да му направи масаж. Пред съда дамата призна, че всякога това е включвало и полов контакт под разнообразни форми.

Каролин призна, че партньорката на Епщайн – Максуел, й се е обаждала, с цел да насрочи срещи с Епщайн, по време на всяка от които е било контрактувано да й се заплаща сума сред 300 до 400 $. „ Бях млада и 300 $ бяха доста пари за мен “, сподели тя.

Пред съда дамата споделя и брутални случаи на принуждение от страна на Епщайн и неговите другари, като при загатна се разплаква..

59-годишната Максуел се призна за почтена по осем обвинявания в полов трафик.

Каролин е третата от четири дами, разпознати в обвинителния акт на Максуел от 2021 година като жертви.

Адвокатите на Максуел настояват, че тя е преследвана единствено тъй като Епщайн към този момент не е сред живите.

Тезата им е, че злоупотребата на Каролин с алкохол, кокаин и болкоуспокояващи може да е повлияла на нейното припомняне на събитията.

Епщайн се самоуби през 2019 година на 66-годишна възраст в затворническа килия в Манхатън, до момента в който чакаше обвинявания за полов трафик.

Процесът продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР