Треската от общите избори е на път да завладее Обединеното

...
Треската от общите избори е на път да завладее Обединеното
Коментари Харесай

Общи избори 2024 г.: Кой е моят депутат? Използвайте нашия интерактивен инструмент за проверка на пощенски кодове, за да разберете

Треската от общите избори е на път да завладее Обединеното кралство това лято, като министър председателят Риши Сунак насрочи предварителни избори на 4 юли през днешния ден.

Проучванията сочат Консервативната партия ги чака нещо като ритник, само че това е английската политика и всичко може да се случи. Едно нещо, което е реалност, е кой е вашият народен представител сега – само че знаете ли?

Ако не, в никакъв случай не се опасявайте, ние от Mirror ви покриваме. По-долу можете да намерите комфортна интерактивна джаджа, която ви дава цялата информация, от която се нуждаете, и не може да бъде по-лесна за потребление. Просто поставете пощенския си код и тръгвайте.

Шокиращият ход на господин Сунак идва, откакто водачът на торите разгласи, че инфлацията се „ върна към естественото “ в „ главен крайъгълен камък “ за страната, след публични данни, показващи инфлацията се забави до 2,3% през април.

Спекулациите за известие се разпространиха в Уестминстър през цялата сряда, защото министрите от кабинета бяха привикани за необичай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР