Треньорското ръководство на Интер (Маями) ще изчака до последния възможен

...
Треньорското ръководство на Интер (Маями) ще изчака до последния възможен
Коментари Харесай

Меси под въпрос за финала за Купата на САЩ

Треньорското управление на Интер (Маями) ще изчака до последния вероятен миг, с цел да вземе решение по отношение на възможното присъединяване на мегазвездата Лионел Меси в утрешния край за Купата на Съединени американски щати.

Това заяви наставникът на отбора и съотечественик на аржентинеца Херардо Мартино. Мачът е от 3:30 часа българско време в четвъртък и ще се състои на стадиона във Форт Лодърдейл. Съперник на Интер (Маями) е Хюстън Динамо, който на полуфинала отстрани Реал (Солт Лейк Сити) с 3:1 след продължения.

Лео Меси беше сменен наложително още преди да пристигна време за почивката сред двете полувремена по времето на срещата с ФК Торонто поради неуточнена травма, а поради нея пропусна и неделната среща против районния противник Орландо Сити. Според организация АП, става дума за скрита за медии и почитатели контузия в крайници.

Интер (Маями) не върви добре в шампионата, само че предишния месец взе Купата на Лигата и в този момент се стреми да прибави нов трофей във витрината.

" Ще чакаме Лео до на следващия ден, до последния миг “, сподели Мартино на конференция през днешния ден. Ще седнем да приказваме с него, ще видя по какъв начин се усеща сега. Вероятно дружно ще стигнем до съглашение какво да се прави. Имаме три въпроса да решаваме: играчът, след това е финалът и най-после – какво следва? И по този начин ще вземем решението. Винаги има опасности, само че би трябвало да ги сведем до най-малко ", съобщи треньорът.

Седемкратният притежател на " Златната топка " Меси е вкарал 11 гола и е направил 5 асистенции в 12 срещи от идването си в Маями от Пари Сен Жермен през юли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР