Треньорката на националния отбор на България по хандбал за девойки

...
Треньорката на националния отбор на България по хандбал за девойки
Коментари Харесай

Веселина Златева: Радвам се, че успяхме да измъкнем една точка

Треньорката на националния тим на България по хандбал за девойки до 19 години Веселина Златева показа след извънредно трагично тъждество против Гърция 26:26 на Европейското състезание, на което сме домакини във Варна, че макар неспазването на тактическите инструкции се радва, че са успяли да измъкнат една точка. Благодарение на извоювана точка българските девойки на процедура се класираха за полуфиналите на шампионата.

" Не знам какво да кажа. Знам единствено, че не направихме това, което говорихме преди мача. Радвам се въпреки всичко, че макар неспазването на тактическите инструкции, успяхме да измъкнем една точка. Това бих могла да кажа. Имаше много пропуски и в отбрана, и в нахлуване. Не можахме да поведем и девойките да се успокоят и може би това докара до раздразнителност и напрежение. Утре излизаме на 100% против Сърбия, пък каквото стане. Трябва да го изиграем, уповавам се нещата да са по-добре ", разяснява Златева.

" Да, в действителност не показахме най-хубавата си игра, само че както сподели треньорката ни има дни с шанс, има и дни без шанс. Мисля, че на следващия ден и за напред, в случай че опитваме да играем групово, ще бъде доста по-добре в отбрана и в офанзива. Не ни изненада тима на Гърция, само че може би имахме толкоз доста предпочитание да победим, че може би се бяхме пренавили. Естествено, че ще дадем всичко от себе си на следващия ден против Сърбия ", добави Мари Томова, която осъществя 8 гола за успеха и бе избрана за MVP на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР