Треньори, футболисти и ръководители на ЦСКА неведнъж са се изказвали

...
Треньори, футболисти и ръководители на ЦСКА неведнъж са се изказвали
Коментари Харесай

Стойчо Младенов изригна срещу съдията на вечното дерби: Този многократно грубо ощетява нашия отбор и си позволява вербално да провокира играчите

Треньори, футболисти и ръководители на ЦСКА нееднократно са се изказвали остро срещу Николай Йорданов. След като излиза наяве, че той ще управлява дуела с Монтана през ноември 2012 година, от “Армията” излизат с декларация в формалния си уебсайт. Подписан е треньорът Стойчо Младенов, а в част от нея написа:

“Няма по какъв начин да останем равнодушни и да не реагираме остро против предоставения му наряд, откакто този рефер неведнъж жестоко ощетява нашия тим във основни мачове и даже си разрешава вербално да предизвика наши състезатели на терена. Считаме, че не е нужно да изброяваме в елементи грешките му в ущърб на ЦСКА, само че ще посочим за сладкодумен образец като преднамерено отношение към нашия клуб два ръководени от Н.Й. мача (Сливен – ЦСКА – 3:1, 2008 година, Левски – ЦСКА – 1:0, 2012 г.).. Веднага след края на безконечното дерби (29.04.2012 г.) с цялата тежест на най-успял тим в България изрично декларирахме, че не желаем Н.Й. да е основен съдия на дуели с наше присъединяване. Според нас Н.Й. не показва идентичен аршин по отношение на тима ни и дадения противник и не демонстрира професионално отношение към състезателите ни”, афишира Младенов посредством уеб страницата на ЦСКА.

След скандалното дерби на 29 април 2012 година Стойчо също нападна рефера: “Този арбитър повече не би трябвало да свири мачове на ЦСКА. Докато съм тук, ще желаеме този арбитър да не ни свири”.

“С Николай Йорданов сме играли дружно на дребни малки врати в Младост, той играе с фланелка на Левски. Неговите пристрастия са ясни”, споделя пък тогавашният защитник на ЦСКА Румен Трифонов.

А изпълнителният шеф на алените Венцислав Живков отсича: “Този арбитър знаете, че ненавижда ЦСКА, преднамерено ни го сложиха. И глухите, и слепите схванаха, че не го желаеме този съдия”, споделя Живков след дербито през 2012 година, което слага началото на обрата в борбата за купата, извоювана от Лудогорец.

“Тема спорт”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР