Треньорът Вим Фисет обяви раздялата си в четирикратната победителка от

...
Треньорът Вим Фисет обяви раздялата си в четирикратната победителка от
Коментари Харесай

Пак неприятности за Осака: Остана без треньор за турнирите в САЩ

Треньорът Вим Фисет разгласи раздялата си в четирикратната победителка от шампионати в Големия шлем Наоми Осака със известие в обществените медии.

Осака завоюва Откритото състезание на Съединени американски щати през 2020 година с Фисет и добави победа на Откритото състезание на Австралия идната година с треньора, преди да си вземе отмора от тениса, с цел да се погрижи за психическото си здраве.

"Беше привилегия да упражнявам Наоми от 2019-а и да видя напредъка й в шампионката, в която се трансформира ", написа Фисет в Инстаграм.

. parts ways with coach Wim Fissette

READ:
— TOI Sports (@toisports)
"Тя въодушеви цяло ново потомство да се влюби в играта и да приказва за това, в което има вяра и беше необикновено да играя роля в това премеждие. Благодаря ти, Наоми. Желая ти всичко най-хубаво, а аз чакам идващото си предизвикателство ", написа още белгиецът.

Осака не е играла след загубата си от Аманда Анисимова в първия кръг на Ролан Гарос през май и сега е на 30-о място в ранглистата на WTA.

Очаква се тя да се завърне на корта през август, като одобри "уайлд кард " за присъединяване на шампионата Силикон Вали Класик в Сан Хосе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР