Треньорът в Георги Онов акцентира след равенството със , че

...
Треньорът в Георги Онов акцентира след равенството със , че
Коментари Харесай

Онов: Ще трябва да мине много време, за да забравим горчилката от загубата с 0:6

Треньорът в Георги Онов подчертава след равенството със, че би трябвало да мине доста време, с цел да отмине горчилката от загубата с 0:6 от през уикенда. Онов призна, че няма информация за собствеността на „ канарчетата” и също по този начин разяснява бъдещето на и.

„ Добре е, че прекъснахме серия от загуби. От тази позиция е добре равенството, само че съжаляваме, че не успяхме да вкараме един гол от ситуациите, които имахме. В играта постоянно има проблеми, имаме паники в последната третина. Днес не ни доближи последният пас или завършващият удар. Просто не можем да вкараме гол.

„ Това, което вие четете по медиите и знаете, това знаем и ние за собствеността на Ботев. Нямаме нищо повече като информация. Горчилката от загубата с Локомотив ще изчезне след много време. Трябва да натрупаме доста победи, с цел да я няма. Трябва да покажем и опровергаем рецензиите и нещата, които се приказват за футболистите. Това е просто един мач, в който се е случило това нещо.

„ Специално за треньорската промяна – и аз сме поели ангажимент до последния мач с. Оттам нататък управлението ще преценяват кой ще води клуба от януари месец. Тодор Неделев няма тежка травма и се надяваме в неделя да влезе и да играе, само че това ще стане ясно идващите дни. В момента Неделев и Илиев са в тима и разчитаме на тях. Какво ще стане, откакто свършат мачовете, единствено времето ще покаже”, подчертава Онов. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Локомотив (Пловдив) 6:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР