Треньорът Стамен Белчев не остана доволен от изявите на избраниците

...
Треньорът Стамен Белчев не остана доволен от изявите на избраниците
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Няма нужда от тази истерия около Каранга

Треньорът Стамен Белчев не остана удовлетворен от изявите на избраниците му в контролата против " Струмска популярност ". " Червените " изгубиха с 2:3 в инспекцията въз основата в Панчарево.

" Дадохме игрови минути на момчетата, които по-рядко играят в формалните мачове, само че това, което те демонстрираха, не е това, което на мен ми се желае ", разяснява Белчев след мача.

Белчев се надява Жеан Бланко да успее да замести санкции за мача с " Ботев " Пловдив Фернандо Каранга.

" Най-вероятно Бланко ще замести Каранга. Бланко работи доста в подготвителния развой и по време на мачовете. Трудно някой ще запълни празнината оставена от Каранга, само че ще създадем всичко допустимо да не се усети.

" Няма потребност от тази нервност към Каранга. Не го извинявам, имах диалози с него. Той няма нищо срещу никого с тези жестове, просто плод на страст след головете му. Миналата година отново правеше този жест, само че тогава никой не обръщаше внимание и не го наказаха, а в този момент очевидно пречи на някой ", сподели още Стамен Белчев.

Треньорът е на мнение, че португалецът Укра още е надалеч от оптималното си физическо положение. Укра игра против Струмска популярност, само че очевидно ще изчака още за дебют в формалните мачове.

" Укра е доста умел футболист, само че му би трябвало още време, с цел да влезе в оптимална форма ", сподели Белчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР