Треньорът Славко Матич вече не работи в ганайския отбор Хартс

...
Треньорът Славко Матич вече не работи в ганайския отбор Хартс
Коментари Харесай

Славко Матич се раздели с ганайците

Треньорът Славко Матич към този момент не работи в ганайския тим Хартс ъф Оук, заяви уеб сайтът modernghana.com, базирайки се на локалните медии. Сръбският треньор не е водил тренировките на отбора след загубата от градския противник Грейт Олимпикс. Миналия месец тимът му е бил нападнат от разярени почитатели на подготовка преди дербито в Гана с Асанте Котоко, което е принудило Матич да написа пояснения в полицията за случая. След тази преживелица той не е стоял повече на скамейката на Хартс ъф Оук по време на мачовете. 
 Официално: Хартс ъф Оук разгласи Славко Матич Официално: Хартс ъф Оук разгласи Славко Матич
Славко Матич бе треньор на Септември (София) до 9 октомври предходната година, когато напусна, с цел да стартира малко по-късно работа в Африка. Още преди два месеца медиите оповестиха, че Матич се е кандидатирал за народен селекционер на Гана. Освен Сетпември Матич е водил и тима на Арда в България, като е работил още в Сърбия, Катар, Словения и Саудитска Арабия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР