Треньорът по запознанства с Женен от пръв поглед“ Мел Шилинг

...
Треньорът по запознанства с Женен от пръв поглед“ Мел Шилинг
Коментари Харесай

Мел Шилинг от „Женен от пръв поглед“ споделя „най-големия си страх“ след претърпяна операция от рак

Треньорът по запознанства с „ Женен от пръв взор “ Мел Шилинг сподели, че Обединеното кралство би трябвало да се „ гордее “ със чиновниците на NHS, откакто тя претърпя интервенция на брава за унищожаване на раков израстък в дебелото й черво.

51-годишната риалити звезда, която е специалист по връзките както в английската, по този начин и в австралийската версия на шоуто E4, сподели, че се концентрира върху това да излезе от болничното заведение в точния момент за Коледа след интервенцията. В петък тя разгласява своя фотография с вдигнат палец в Instagram и сподели, че туморът, който тя назова Тери, е „ изгорял самун “.

Тя написа: „ Тери, ти си най-слабото звено… довиждане! И по този начин, през вчерашния ден на обяд имах интервенция на ключалката, с цел да отстраня тумора си (известен още като Тери) и по думите на моя необикновен хирург не можеше да мине по-добре!

„ Основателно е, че ракът не се е популяризирал в корема ми празнина, която беше най-големият ни боязън, само че беше напълно локализирана в дебелото ми черво. През идващите дни ще обсъдя проекта си за леч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР