Треньорът на Ювентус Тиаго Мота ще има трудната задача да

...
Треньорът на Ювентус Тиаго Мота ще има трудната задача да
Коментари Харесай

Ювентус спешно търси защитник

Треньорът на Ювентус Тиаго Мота ще има сложната задача да откри равносилен заместител на тежко контузилия се бранител Бремер, който е с съществена заслуга за отличната игра в защита и шесте " сухи " мрежи в Серия А за Юве от началото на сезона.

Бремер получи контузия на кръстната връзка по време на мач от Шампионската лига против Република България Лайпциг нощес и ще би трябвало да се подложи на интервенция.

Според Гадзета дело спорт " Бремер ще остане отвън игра най-малко шест месеца, макар че Ювентус публично ще заяви времето за възобновяване на бранителя, откакто претърпи интервенция.
 Кошмарна вест за Ювентус: Най-добрият бранител на отбора е навън до края на сезона
Кошмарна вест за Ювентус: Най-добрият бранител на отбора е навън до края на сезона

Има скъсани връзки

Партньорството на Пиер Калулу и Федерико Гати в отбрана против Лайпциг нощес наподобява най-вероятното решение за ребуса в отбрана, само че треньорът има и други благоприятни условия.

Данило не получава доста игрово време, само че е употребен най-вече като краен бранител. Същото важи и за Хуан Кабал, само че Мота сподели неотдавна, че вижда колумбийския бранител като централен бранител, тъй че той също може да бъде алтернатива за заместител на Бремер в някои мачове.

Следващият мач на Ювентус от Серия А е против Каляри на стадион Алианц в Торино в събота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР