Треньорът на Ювентус Маурицио Сари изрази своята благодарност към майката

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари изрази своята благодарност към майката
Коментари Харесай

Сари: Трябва да сме благодарни на майката на Роналдо

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари изрази своята признателност към майката на Кристиано Роналдо за това, че го е родила.

Италианският експерт съобщи това във връзка страхотната форма, в която се намира нападателят, откакто означи попадение и при вчерашния триумф за Купата против Рома с 3:1.

„ Не мога да си присвоя заслугата за моментната форма на Роналдо. Трябва да сме признателни на неговата майка за това, че го е родила ", съобщи Сари.

Ювентус си реши срещата с „ Вълците " още до почивката, когато поведе с 3:0. Сари обаче не бе удовлетворен от второто полувреме, в което „ Бианконерите " позволиха ранен гол.

„ Изиграхме добра първа част, само че не излязохме от съблекалнята за второто полувреме. Джиджи Буфон трябваше да прави някои положителни спасявани, които потвърдиха, че към момента е във форма и е вратар от международна класа. Дъглас Коста нямаше 90 минути, само че наподобява се усъвършенства. Роналдо е в невероятна физическа и психическа кондиция и вкарва голове със удивително неизменност. В самостоятелен проект просто не виждам какво може да усъвършенства. Може би в някои от съставените елементи в отбрана ", съобщи Сари. /БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР