Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че реванша срещу

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че реванша срещу
Коментари Харесай

Масимилиано Алегри: Виждам утрешния мач срещу Нант като финал

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри съобщи, че реванша против Нант от плейофите в Лига Европа може да бъде като край за " бианконерите ". Първата среща сред двата тима приключи наедно 1:1.

" За страдание, Федерико Киеза е навън, само че това е нещо обикновено, когато те е нямало 10 месеца поради интервенция на коляното. Изисква се време, с цел да си напълно във форма. Целият тим би трябвало да играе с подобаващия метод. Не бива да разрешаваме на Нант това, което им позволихме в първия дуел.

Също по този начин не би трябвало да забравяме, че може да се стигне до продължения. Затова не можем да играем с трима в офанзива. Нуждаем се от футболисти, които могат да влязат от пейката и да трансформират играта.
 Ювентус без Киеза и Погба в Лига Европа на следващия ден
Ювентус без Киеза и Погба в Лига Европа на следващия ден

Ето за какво

Трябва да продължим напред, тъй като през последните три години отпадахме на 1/8-финалите на Шампионската лига. Виждам утрешния мач като край, единствен дуел, тъй като головете на непознат терен към този момент не носят преимущество.

Ще играем на техен терен, като възможностите за класиране за идната фаза са равни - 50:50. Няма да бъде елементарно, тъй като Нант имат някои положителни футболисти като Людовик Блас. Нападателите им се връщат обратно, с цел да оказват помощ на бранителите. Опасни са на контраатаки.

Никога не е елементарно да побеждаваш като посетител в Европа. Знаем против каква атмосфера ще се надигнем при започване на мача и би трябвало да я преодолеем. Необходимо е да се подготвим за 90 минути и нека те да са задоволителни, това е нашата цел.

Мануел Локатели? Освен механически качества, той има и морални, което го прави същински състезател на Ювентус в сегашното и бъдещето. Той има характерното ДНК на футболист, който може да прекара доста години в Ювентус ", сподели Алегри.
 Погба ще бъде подготвен за дербито на Торино
Погба ще бъде подготвен за дербито на Торино

Французинът още не е направил своя дебют за " Старата госпожа " откогато се завърна в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР