Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не се е

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не се е
Коментари Харесай

Алегри: Все още сме в играта, нека да не забравяме това

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че не се е отказал от това да класира тима за осминафиналите в Шампионската лига. " Бианконерите " не престават да се приготвят интензивно за гостуването си против Бенфика Лисабон в група " Н " на шампионата. Във вторник вечерта тимът от Торино би трябвало да победи Бенфика, а по-късно да се наложи и против Пари Сен Жермен, с цел да има шансове да доближи до етапа на елиминациите в най-престижния клубен шампионат. " Италианците би трябвало да разчитат и на помощ от страна на Макаби Хайфа, който наложително би трябвало да вземе точки от Бенфика или Пари Сен Жермен.

" Все още не сме отстранени, нито сме се класирали за осминафиналите и даже не сме сигурни, че ще отидем в Лига Европа. Сега единствено един резултат ще ни свърши работа. Не всичко зависи от нас, само че всичко остава допустимо. Трябва да спечелим, с цел да запазим шансове. Бенфика е един от четирите непобедени тима в Европа, дружно с Наполи, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид ", сподели Алегри пред кореспонденти.

Бенфика ще подсигурява място на осминафиналите при възможна победа против Ювентус.

" Трябва да играем по този начин, както играхме през огромна част от домакинските си мачове. Ще се опитаме да спечелим с два гола разлика, само че знаем, че те са доста мощни ", сподели още Масимилиано Алегри.

Отборът от Торино завоюва два следващи мача от Серия А за първи път този сезон.

" В последните ни дуели имахме вярното отношение. Магическият миг не би трябвало да стопира. Оптимист съм, имаме всичко належащо, с цел да се оправим добре ", добави Алегри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР