Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри предупреди, че е твърде

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри предупреди, че е твърде
Коментари Харесай

Алегри: Трябват ни само победи до края на първенството

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри предизвести, че е прекомерно рано за празнуване, макар че Старата госпожа си върна върха в класирането на Серия " А ".

" Начело сме в класирането единствено от няколко дни и би трябвало да сме деликатни, с цел да не изпуснем кокала. Трябва да го караме малко по малко, тъй като Наполи към момента е тук и има големи шансове да завоюва шампионата - въпреки всичко ни следва пряк дуел. 100-те точки. Това може да се окаже котата за купата.

Предстоят ни доста сложни дуели и ето за какво е редно да мислим единствено това, което ни чака на следващия ден. Длъжни сме да вземем трите точки. Аталанта е един от противниците, които постоянно ни основават проблеми както поради мощната си физика, по този начин и поради техниката на футболистите.

Все още не съм решил с кого да стартира - дали с Марио Манджукич, или с Гонсало Игуаин. Алекс Сандро пък беше леко изтощен през вчерашния ден и през днешния ден ще преценяме за него. Всички други са добре. Миралем Пянич ще се завърне на 99,9% ", сподели Алегри.

 Пауло Дибала: Починахме си, в този момент още веднъж е време за екшън на всички фронтове
Дибала: Починахме си, в този момент още веднъж е време за екшън на всички фронтове

" Щастлив съм от двата гола и представянето си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР