Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Федерико Киеза ще

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Федерико Киеза ще
Коментари Харесай

Алегри предпазлив преди сблъсъка с Интер

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри удостовери, че Федерико Киеза ще бъде на линия за дуела с Интер довечера от полуфиналите в шампионата за Купата на Италия.

Киеза обаче няма да бъде титуляр, а на конференцията преди срещата Алегри предизвести играчите си, че ги чака доста сериозен съперник.

Преди паузата за националните тимове Ювентус победи Интер като посетител в Серия А, само че Масимилиано Алегри счита, че идният мач ще бъде изцяло друг.

" Говорим за друг шампионат, само че съперничеството сред Ювентус и Интер е голямо. Трябва да създадем нужното, с цел да се класираме на финала. Няма да бъде по никакъв начин лек дуел.

Интер остава доста мощен тим, без значение от това в какъв интервал се намира. А точно в тъкмо такива моменти би трябвало да внимаваме още повече ", разяснява още наставникът на Ювентус.
 Ювентус крие още задължения
Ювентус крие още задължения

Вижте измамите

" Те изгубиха няколко мача, само че ние несъмнено би трябвало да внимаваме, защото Интер е мощен отбор и физически, и тактически. Не мисля, че изходът от полуфиналната двойка ще бъде решен тази вечер.

Трябва да вървим малко по малко. Да играем на всеки три дни значи, че имаме цели. Сега предстоят полуфиналите за Купата на Италия и желаеме да изминем целия път до края. После ни предстоят и четвъртфинали в Лига Европа ", приключи Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР