Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе доволен от загубата

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе доволен от загубата
Коментари Харесай

Алегри: Проспахме първите 15 минути, трябва да презаредим батериите

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе удовлетворен от загубата с 0:1 от Интер в полуфиналния реванш за Купата на Италия. Това проваляне постави завършек на присъединяване на " бианконерите " в шампионата. Наставникът разкритикува представянето на своя отбор, изключително в първите 15 минути на мача, когато падна и гола на противника.

" Усещането бе, че през първото полувреме, и изключително в първите 15 минути, бяхме заспали. След това стояхме малко по-добре, само че не създадохме задоволително положения и нямахме доста удари, а Интер е доста физически мощен тим. Трябва да презаредим батериите, защото загубихме четири от последните си пет мача в Серия " А " и отпаднахме от Купата на Италия. От на следващия ден би трябвало да навием ръкави, тъй като сме на 1/2-финал в Лига Европа и би трябвало да защитим мястото си в топ 4 и да оставим Милан и Рома зад тила си. Направих смяна на почивката, тъй като Интер се прибра по-дълбоко и бе обикновено да усилим натиска в наказателното поле. Милик имаше потребност от време да се възвърне, в този момент и Влахович е навън, по тази причина имах вяра, че Киеза ще се оправи на върха на офанзивата. Той се постара, само че му липсваше самообладание ", счита Алегри.

" Трябва да подобрим равнищата си на централизация и борбеност, в случай че желаеме да печелим мачове. Разочароващо е, тъй като 60 минути играхме добре против мощния тим на Интер. Те потвърдиха, че неслучайно са на 1/2-финал в Шампионската лига. Разочаровани сме, че няма да бъдем на финала, само че би трябвало да покажем здрави плещи и да се оправим с всичко, което ни се струпа през този сезон. Някои неща са по наша виновност, като да вземем за пример глупавия гол, който допуснахме против Наполи. А видяхте и какво стана в първия мач с Интер. Трябва да се научим да сме мощни душевен и да бъдем търпеливи, тъй като колелото ще се завърти още веднъж ", уверен е наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР