Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри намекна, че оставането на

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри намекна, че оставането на
Коментари Харесай

Масимилиано Алегри: Не знам дали ще играем в Шампионска лига следващия сезон

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри загатна, че оставането на Анхел Ди Мария и Адриен Рабио в отбора значително ще зависи от това дали " бианконерите " ще се класират за присъединяване в Шампионската лига.

" Не знам какво ще стане, тъй като ще стартираме да мислим за идващия сезон чак след края на настоящия. В момента тъкмо не знаем дали ще сме отново в ШЛ, което е основното нещо за планирането на нещата. Остават ни 30 дни до края на акцията и би трябвало да се фокусираме върху идните дуели, след което към този момент клубът ще преценя.

Анхел се усеща по-добре, като към този момент няма болки в глезена. Утре той може да влезе в игра. Очакваме доста от него, тъй като той е човек, който може да прави разликата.

Спечелихме доста мачове през февруари и март, а до предходната седмица участвахме в общо три съревнования. Това значи, че сезонът върви добре за нас. Само на точка сме от Лацио в Калчото и нашата цел би трябвало да бъде да приключим втори.

Разбира се, че се нуждаем от победи. Не желая да се дублирам, само че отново ще кажа, че в спорта няма по какъв начин един тим единствено да побеждава или да губи ", сподели Алегри.
 Барса хвърли око на Денис Закария
Барса хвърли око на Денис Закария

Каталунците са били покрай сключване на контракт с играча през януари 2022 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР