Треньорът на вратарите на националния отбор на България Армен Амбарцумян

...
Треньорът на вратарите на националния отбор на България Армен Амбарцумян
Коментари Харесай

Разкриха защо не взимат Георги Петков в националния

Треньорът на вратарите на националния тим на България Армен Амбарцумян изясни за какво не е извикан ветерана от " Славия " Георги Петков, който в последната година се показва доста добре.
" Петков е на 42 години, само че има голям принос за извоюваната купа на страната от " Славия ", както и за постоянното показване в шампионата Лига Европа това лято. Георги Петков е едно събитие в българската вратарска игра. Следя изявите му доста детайлно. На база представянето му, имаше опция да бъде извикан. Засега нашият номер 1 е Пламен Илиев, който се показва доста добре в Румъния, поддържа чудесно равнище ", изясни Амбарцумян. Иначе той означи, че има проблем с този пост в националния тим от позиция на това, че тримата до неотдавна безспорни титуляри не играят по разнообразни аргументи.
" Владо Стоянов е контузен и се възвръща. Николай Михайлов е без тим, а Божидар Митрев не попада в стартовия състав. Към тях мога да прибавя и Георги Китанов, който е млад и доста надарен вратар, само че също не пази. При това състояние втори избор е Макенджиев. При него има съставен елемент в играта, в който е по-добър от Георги Петков. А и дано да дадем път на едно младо момче, от позиция на вероятността ", добави Армен Амбарцумян.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР