Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов говори специално пред Sportal.bg

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов говори специално пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Александър Попов пред Sportal.bg: Мачът е важен за феновете и привържениците и от там идва напрежението, иначе е мач като мач

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов приказва особено пред Sportal.bg и Sportal TV преди " безконечното " дерби против Левски на следващия ден. Дербито от 18-ия кръг на Efbet Супер Волей е на следващия ден (6 март) от 18,00 часа в зала " Левски София ". Ето какво показа Сашо Попов пред нашата камера:
 Димитър Каров: Димитър Каров: " Вечното " дерби е огромна отговорност, би трябвало да даваш най-хубавото
" Няма контузени, което значи от страна на почитателите и медиите, че всичко е наред, а какъв брой е наред ще забележим на следващия ден след мача. Тази година шампионата е доста изравнено, а то е изравнено заради една причина - водачът Хебър направи доста загуби и това даде опция на редица тимове да си пооправят класиранията, включително сме и ние, и Левски. От друга страна мач сред Левски и ЦСКА за почитателите и последователите е значим и от там идва напрежението, другояче е мач като мач. "
 Легендата Георги Чолов: Във Легендата Георги Чолов: Във " безконечното " дерби излиза наяве кой може и кой не може
" При добър разбор може да се регистрира, че ситуацията в шампионата предходната година беше същото, само че имаше един любимец, който вървеше доста напред без загуба, а по-късно тимовете от 2-о до 7-о място бяха подредени през 1-2 точки. Същото е състояние и в този момент, само че просто водачът направи няколко загуби и заради тази причина 7-те тима сме наблизко. "

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР