Треньорът на волейболния Монтана – Даниел Пеев, изрази разочарованието си

...
Треньорът на волейболния Монтана – Даниел Пеев, изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Треньорът на Монтана: Торо не показа феърплей, разочарован съм

Треньорът на волейболния Монтана – Даниел Пеев, изрази разочарованието си от държанието на Алехандро Торо от Левски след загубата в полуфиналния мач за Купата на България. Специалистът дефинира държанието на аржентинеца като „ неспортсменско “.

“Не мисля, че играхме освободено. Бяхме стегнати, полският ни диагонал бе обезпокоен. В повече му пристигна адреналинът. Доволен съм от представянето, от момчетата. Това, което желая да демонстрират видях. На стадия, в който се намираме, съм прелестно сюрпризиран. Не сме играли мачове от 29 декември – дълъг интервал. Разочарован съм от държанието на Торо (б.р. - Алехандро от състава на Левски), за следващ път сподели извънредно пренебрежение. И в предните мачове сме имали конфликти. Трябва да се даде картон, само че не картонът е значимият миг. Едно е да проявяваш спортна завист, а напълно друго е изблъскване “.

„ Не мисля, че има пренавиване. Мачът беше непосредствен. Имахме обстановка на троен блок, мина им сред ръцете. Оттам нататък загубихме “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР