Треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков призна след успеха

...
Треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков призна след успеха
Коментари Харесай

Иван Петков: Очакванията тежат, в края на сезона е тежко

Треньорът на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков призна след триумфа с 3:0 над Левски в мач №1 от финалния плейоф в женското състезание, че огромните упования към тима му въздействат на представянето.

" Финал, обикновено да не е леко. Очакванията към нашия тим са много огромни, съперникът няма какво да губи. В края на сезона има много мачове, много пътувания, има отмалялост, значимо е да победиш ".

" Като погледнах небрежно статистиката, във всеки детайл сме ги превъзхождали, техният тим бие ва банк сервис и това ни затруднява, само че в днешния мач се справихме добре ".

" По-трудно, тъй като направихме 2-3 нелепости в офанзива на индивидуален блок, другояче всичко си беше ок, само че това е в границите на предстоящото ".

" Да, упованията тежат, само че освен те, много пътувания, много мачове, в които хвърлихме доста страст, много предпочитание, подготовка ".

" Шампионската купа ни е една от задачите през този сезон, влязохме в Шампионска лига, спечелихме и Купа на България ".

" В края на сезона постоянно е тежко, блясъкът се губи за сметка на страстта. Трябва да победим и във втория мач. Това са упованията, само че какво ще се случи, ще забележим ", добави Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР