Треньорът на волейболния женски отбор на ЦСКА Юлия Иванова изрази

...
Треньорът на волейболния женски отбор на ЦСКА Юлия Иванова изрази
Коментари Харесай

В ЦСКА пречупили психологическа бариера - Волейбол

Треньорът на волейболния женски тим на ЦСКА Юлия Иванова изрази задоволството си от триумфа над Марица с 3:2 гейма. " Червените " победиха шампионките от Пловдив в страхотна борба в зала " Васил Симов ", като прекъснаха серията на противника от 145 поредни победи в родното състезание.

На фона на резултата обаче, Иванова прикани девойките да останат крепко стъпили на земята и да продължат с позитивната си работа в залата.

" Реално вторият в класирането победи първия като хазаин. Нещо, което се случва постоянно на доста други места. Важното в тази ситуация беше, че психическата преграда беше пречупена, след толкоз доста години. Но е единствено мач от шампионата и всичко ще се случва в плейофите.

Важните мачове занапред предстоят. Надявам се, че този триумф ще помогне на девойките да повярват, че противникът не е несломим. Те ни биха два пъти – един път за купа и веднъж за състезание, тъй че към момента не сме създали кой знае какво. Разбира се, удовлетворени сме, само че задачата ни е да стигнем до край, да се срещнем там и да проведем същинска борба ", разяснява Иванова пред клубния уебсайт.

Тя добави, че се вижда израстване в играта на девойките.

" Виждам към този момент отборна игра, развиване във всяко едно момиче и прогрес във всеки детайл. Въпросът е да го демонстрират във значимите мачове. Сега имаше заряд и е хубаво, че съумяха. Важните мачове обаче са в плейофите.

Дано проявим темперамент и да покажем още по-добра игра. Важно е да си повярват, да играят по-смело и да са здрави, с цел да покажем опциите си. Марица не е неизпълним тим и това към този момент девойките го знаят ", сподели още Юлия Иванова.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР