Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев коментира след

...
Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев коментира след
Коментари Харесай

Данаил Милушев: Отборът е във възходяща линия, имаме нашите шансове за плейофите

Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев разяснява след 3-ата поредна победа в Efbet Супер Волей - триумф вкъщи над Пирин (Разлог) с 3:0, че тимът е във възходяща линия след Нова година и имат своите шансове за плейофите.
 Добруджа с 3-а поредна победа в Efbet Супер Волей след триумф над Пирин Добруджа с 3-а поредна победа в Efbet Супер Волей след триумф над Пирин
" Пореден триумф, тимът е във възходяща линия след Нова година. Поздравления за тимът на Пирин (Разлог), който се бори през по-голямата част от мача. Ние въпреки това знаехме, че този мач е супер значим, тъй като в шампионата не е доста ясно кой ще влезе в плейофите. Като цяло се получават много изненадващи резултати в шампионата, най-малко това е моето мнение. Така че, ние имаме нашите шансове за плейофите и съм доста благополучен, че момчетата играят сносно след Нова година и са във възходяща линия ", показа Милушев пред Добруджа ТВ .
 Георги Михалев: Целта на Добруджа е влизане в плейофите Георги Михалев: Целта на Добруджа е влизане в плейофите
dobrudjatv.net
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР