Треньорът на Витоша Николай Христозов коментира победата на своя отбор

...
Треньорът на Витоша Николай Христозов коментира победата на своя отбор
Коментари Харесай

Христозов: Бих разменил тази победа за една във Втора лига

Треньорът на Витоша Николай Христозов разяснява успеха на своя тим над Ботев Враца с 1:0 мач от 1/16 на Купата на България.

" Смятам, че се получи добър мач и теренът го предразположи. Отборът от Враца през по-голямата част имаше предимство, изпуснаха си своите положения, а ние бяхме съсредоточени до последните минути и спечелихме срещата. Признавам си, че Ботев стоеше добре на терена и ни превъзхождаше, само че и нашата тактика беше такава - да играем прибрано и затворено. Знаехме, че има продължения, по тази причина помислихме и за промените.

Тази победа бих я разменил за една такава във Втора лига, тъй като там би трябвало да се подобряваме. В неприятна позиция сме, в зоната на изпадащите. Всяка победа е за самочувствие, идва мач с Локомотив София, който единствено е бонус за нас. Дано младите момчета в тима да не се тормозят от тази среща на осминафинала в Купата. Трябва да излезнем да играем освободени душевен. 

Много е далечно да мислим да отстраним Локомотив София. Излизаме за победа, сигурно ", приключи доволният треньор на Витоша.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР