Треньорът на Виляреал Унай Емери не беше доволен след загубата

...
Треньорът на Виляреал Унай Емери не беше доволен след загубата
Коментари Харесай

Унай Емери: Ще покажем друго лице на Ла Серамика

Треньорът на Виляреал Унай Емери не беше удовлетворен след загубата с 0:2 в първия дуел с Ливърпул от 1/2-финала в Шампионската лига на " Анфийлд ". Наставникът призна, че е имал съответен проект, който обаче не е сработил. Въпреки това той даде обещание, че тимът му ще покаже друго лице в реванша.

" На полуфинала е предстоящо да срещнем сходни мощни противници като Ливърпул. Искахме да спечелим, да направляваме развиването на дуела, само че те не ни разрешиха. Не успяхме да се вклиним зад отбраната им. В отбрана удържахме, колкото можахме, с цел да запазим очаквания за реванша.

Ще покажем друго лице на " Ла Серамика ". Ще ги притесним повече. Все отново играхме против Ливърпул. Те са мощни, те са любимец, само че ние знаем, че можем да им се противопоставим идната седмица. Имаме нашите оръжия.

" Имахме проект, само че той не сработи. Можеше обаче да бъде доста по-зле, тъй като им анулираха два гола. Ние обаче знаем, че можем да покажем друго лице вкъщи. Все още имаме вяра в триумфа ", съобщи Емери.
 Юрген Клоп: Още не сме се класирали
Юрген Клоп: Още не сме се класирали

Ето какво заяви
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР