Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много разочарован след загубата

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много разочарован след загубата
Коментари Харесай

Стойчо Младенов разочарован: Елементарно и детско поведение, тези неща се учат в ДЮШ

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста отчаян след загубата с 0:2 от Лудогорец.

" Грешка. Изключително огромна тактическа неточност. Равностоен мач до 78-ата минута, където от наш корнер стана контраофанзива, което е непростимо. Можеха тактически фаул да създадат, а ние ги съпровождахме до наказателното поле. Елементарно и детско държание на терена в този миг. Това приказва неприятно за метода на мислене и метода на държание на терена. Това са неща, учат се от ДЮШ ", съобщи Младенов.

" Откакто съм треньор на ЦСКА, тъкмо това приказвам. Работим постепенно, мудно, разгадават ни елементарно. Трябва ни динамичност, само че това се реализира с доста работа. "

" Тя е толкоз обикновена обстановка, че... Те по тази причина са на дъгата, с цел да не дават опция да се овладее топката. Ние стоим на 3 метра от него и му разрешаваме да разиграва, да дриблира. Липса на отговорност. Всеки би трябвало да си понесе отговорността на поста. "

" И тримата ни нападатели играха едва, под равнището си. На Йомов му е за първи път, през днешния ден имаше спад. При Кайседо и Яник не се получиха нещата, това бе главният ни проблем - офанзивата. "

" Нищо не е завършило, би трябвало да напредваме точно в тези елементи. Трябва да сме умни, дисциплинирани, хитри. Трябва да покажем темперамент. Успешни, несполучливи - ротациите би трябвало да се вършат ", съобщи Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР