Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че неговите футболисти

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че неговите футболисти
Коментари Харесай

Белчев: Готови сме да станем шампиони

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че неговите футболисти са подготвени да станат първенци. Според експерта постоянството може да се окаже основен фактор за тима му в борбата за купата. Той също по този начин добави, че с изключение на ЦСКА и Лудогорец, Левски също е в битката за върха, написа "Блиц ".

"Мисля, че на 90% сме подготвени за пролетния дял от шампионата. Предстои ни първи мач против сериозен съперник. Не бива да подценяваме Верея, защото този тим победи и Левски, и Лудогорец. Ако покажем същинските си благоприятни условия, ще спечелим ".

Относно борбата за върха, той показа: "Първенството до края ще е забавно. Борбата ще е сред Лудогорец, нас и Левски. Гледам нашия тимове и ми се желае да покажем неизменност. Мисля, че тимът е подготвен да стане първенец. Трябва обаче да покажем постоянство”, безапелационен бе Стамен Белчев, откакто получи наградата за треньор на месец декември в обичайна анкета на Пресклуб „ България”.

Специалистът изрази очаквания, че скоро ще може да разчита на двамата португалци Укра и Рубен Пинто.

„ Медицинският щаб и кондиционните треньори вършат всичко допустимо Укра да влезе в темп. Надявам се в най-скоро време да е подготвен на 100%. Рубен Пинто пък би трябвало да стартира леки натоварвания. Освободих го за една седмица в Португалия. В неделя се прибира. Надяваме се до 20 дни да е добре”, показа още треньорът на ЦСКА и добави, че селекцията в отбора не е завършила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР