Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди заминаването

...
Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди заминаването
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Може да привлечем още играчи, но не на всяка цена

Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев приказва пред медиите преди заминаването за първия предварителен лагер в Сандански.

Той разгласи, че е удовлетворен от селекцията досега и съобщи, че е допустимо да бъдат привлечени още футболисти, само че не непременно.

„ Доволен съм от взетите три нови попълнения. Може да притеглим още играчи, само че не непременно. Знаем от какви футболисти имаме потребност, само че не е правилно да разгадавам за какви постове става дума. Не знам да се чакат изходящи прехвърляния. Със сигурност има интерес към наши футболисти, само че не мисля, че ще има прехвърляния “, сподели Стамен Белчев.

Специалистът разкри в кои съставни елементи на играта ЦСКА би трябвало да надгради, с цел да продължат положителните резултати и през пролетния полусезон.

„ Аз в никакъв случай не се окайвам. Работя с това, с което разполагам. Така ще продължи и отсега нататък. Искам тимът да бъде по-компактен напролет и играчите да знаят, че всичко, което вършим е положително за отбора. Всичко зависи от нас напролет. Трябва да създадем една добра подготовка. Важното е да запазим футболистите здрави и без травми. Предстои ни тежка стратегия. Всичко е в България се знае, тъй че съм наясно с това, което вършат съперниците ни “, съобщи Белчев.

Стамен Белчев се надява отборът да организира пълноценна подготовка и съобщи, че всички футболисти са здрави и са на негово разположение.

„ Няма проблеми с контузени. Тези, които имаха проблеми в края на есенния дял – Александър Георгиев и Стойчо Атанасов, са здрави. Тези, които замених наложително в последния мач – Тиаго, Енрике и Дюлгеров, също са възобновени. Всички упражняват на 100% “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР