Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди срещата

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди срещата
Коментари Харесай

Белчев: Искаме да вкараме два гола в първите две минути, няма само да се браним

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев приказва пред медиите преди срещата на " алените " с ЧФР Клуж от групите на Лига Европа.

Ето какво сподели експертът:

" ЦСКА ще се опита да играе своята игра. Ще се опитаме да създадем трайно притежание на топката. Отборът на Клуж е извънредно нападателен тим. Искам да създадем по този начин, че противникът да се съобрази с нас. Ние желаеме да вкараме два гола в първите две минути. В никакъв случай няма да приемем играта в личната половина. Ще се опитваме да пресираме противника високо, в случай че е допустимо. Няма по какъв начин да кажа какво ще се случи по-късно на терена.
 Снимка 501637
Източник:

В общи линии съм наясно с титулярно състав като се изключи една-две позиции. До мача имаме две тренировки. Надявам се да нямаме проблеми хора и травми. В общи линии съм наясно със състава, с който ще стартираме. Ние се готвим за метода, по който мислим, че ще излязат. Не желаеме да ги объркваме с доста разновидности за играта на съперника. Ще подготвим футболистите съгласно нашите упования.
 Стамен Белчев сподели кои чака да играят за Клуж и добави: Ще ги накараме да се преценяват с ЦСКА!
Стамен Белчев сподели кои чака да играят за Клуж и добави: Ще ги накараме да се преценяват с ЦСКА!

Треньорът с забавна конференция

В никакъв случай не би трябвало да има напрежение измежду футболистите. Трябва да излезем и да играем умерено и със самочувствие. Трябва да покажем играта от мачовете против БАТЕ (Борисов) и Базел. Трябва да сме мобилизирани и стимулирани, с цел да покажем най-хубавото от себе си в тези мачове.
 Снимка 501636
Източник:

Ние със Станимир Стоилов се виждаме и си приказваме постоянно, освен преди мачовете от Лига Европа.
 Валентин Антов: ЦСКА реализира задачата си в Лига Европа, тези мачове са <a href=бонус " >
Антов: Разбира се, че е преодолима групата ни в Лига Европа, нека тръгнем с победа

" Трябва да вдигнем равнището в шампионата "

В груповата фаза имаме шест мача да изиграем. За нас всяка точка е значима и може да се окаже решаваща за крайното класиране. Ще се борим за всяка една точка от първата до последната минута във всяка една среща. На българска територия се усещаме по-комфортно. Сигурен съм, че почитателите на следващия ден ще бъдат на едно високо равнище. Надявам се да ги зарадваме с добра игра и добър резултат.
 Снимка 501635
Източник:

Групата е тежка. Няма слаби тимове на този стадий в групите. Клуж е доста мощен тим. Ние знаем нашите слаби и мощни места. Ще се опитаме да се възползваме от нашите мощни страни и да обезвреждаме мощните страни на противника. Мисля, че възможностите са 50-50 ", сподели Белчев.
 Петър Занев: ЦСКА има шансове и благоприятни условия да преодолее тази група
Петър Занев: ЦСКА има шансове и благоприятни условия да преодолее тази група

" Трябва да не позволяваме обикновени голове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР