Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубната телевизия преди

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубната телевизия преди
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Ще се борим до последно

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев приказва пред клубната телевизия преди заминаването на тима за Русе, където на следващия ден (5 март) на Градския стадион отборът ни ще играе против " Дунав ". Двубоят ще стартира в 15 ч.

Той се надява всички в отбора да са си извлекли нужните поучения след мача с " Черно море " и да победим " Дунав " на следващия ден.

" Тежкият терен ненапълно изравнява силите, само че ние сме ЦСКА и всеки мач би трябвало да побеждаваме ", сподели Белчев пред cska.bg .



Белчев показа, че не приема за обикновено пренареждането на програмата, поради което в границите на седем дни ЦСКА ще изиграе три мача, само че съобщи, че отборът ни ще опита да завоюва и трите конфликта.

Стамен Белчев е безапелационен, че до момента в който ЦСКА има късмет и публиката е зад тима - футболистите и щабът ще продължат да се борят за купата.

" Няма по-голяма мотивация от това да играеш всеки мач все едно си хазаин. Укра отпада от групата, Дюлгеров е под въпрос и в последния миг ще преценим ", сподели още Стамен Белчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР