Треньорът на ЦСКА Стаен Белчев не остана много доволен след

...
Треньорът на ЦСКА Стаен Белчев не остана много доволен след
Коментари Харесай

Белчев: Липсва ни самочувствие!

Треньорът на ЦСКА Стаен Белчев не остана доста удовлетворен след мача с Етър макар успеха с 2:1. Специалистът акцентира, че е очаквал тежък дуел, само че дружно с това укори играчите си, че не са вкарали повече от основаните положения.

"Очаквахме, че ще е сложен мач, Етър играят добре и с въодушевление, първо едва полувреме, през втората част играхме добре и спечелихме справедливо, през втората част нещата се оправиха, Етър се бранеше добре, не бяхме толкоз комбинативни, колкото трябваше, липсваше и самочувствие пред гола.

Трябва всички да са подготвени и да са потребни за тима, когато са нужни, добре е, че сътворяваме положения, само че не ги осъществяваме, има леко оттегляне по отношение на есента, би трябвало да си вадим поучения и да гледаме напред. Черниаускас трябваше да е състезател на мача, избави положителни положения, удовлетворен съм от това, което сподели. Срещу Пирин ще е тежък мач, имат добър колектив и треньор, уповавам се да покажем по-добро лице и да победим ", разяснява Белчев пред Диема Спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР