Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има водеща роля

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има водеща роля
Коментари Харесай

Трансферният списък на Ел Маестро е готов

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро ще има водеща роля в зимната селекция. Той е направил няколко оферти за нови попълнения на съвсем всеки пост като се изключи върха на офанзивата. Ел Маестро е дал листата си през предходната седмица, когато се е провела огромна среща на управлението. На нея са участвали всички виновни фактори в клуба. Били са обсъждани и други футболисти, които са следени от скаутите на клуба през есента. Ел Маестро е имал оферти и за лятната селекция, като всеки един от играчите е бил притеглен с експлицитното му единодушие.

Сред обсъжданите имена във вторник са били двамата шведи от Сундсвал – вратарят Вилям Ескелинен и бранителят Ерик Бьоркандер. Те обаче на този стадий не са предпочитани цели за Ел Маестро, въпреки че обстановката към тях може да претърпи поврат. Самият треньор съобщи в изявление, че е удовлетворен от наличните играчи на тези два поста.

Представители на ЦСКА-София са гледали Ескелинен и Бьоркандер при започване на декември при гостуването на АИК Стокхолм (0:0). С равенството Сундсвал отсрочва шампионските празненства на АИК, който си подпечатва първото място едвам в последния кръг. Ескелинен и Бьоркандер са играли доста мощно в срещата. Впоследствие хора от ЦСКА-София са пътували още един път до Швеция. Те са водили договаряния с управлението на Сундсвал за стража Ескелинен, като поставената му цена от шведите е била 500 000 евро. Бьоркандер пък става свободен сътрудник от 1 януари.

" Армейците " не възнамеряват огромна селекция през зимата, като се чака да привлекат двама или трима нови. Шансовете за входящ трансфер на Тодор Неделев понижават. Той е мечтан още от Лудогорец и клубове от чужбина.

На “Армията” желаят най-малко едно от новите им попълнения да е млад български футболист. ЦСКА-София държи под наблюдаване 5-има играчи от родното състезание, които дават отговор на този профил. Част от тях са били препоръчани от Ел Маестро.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР