Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще води атаката на червените,

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще води атаката на червените,
Коментари Харесай

Вечно дерби с кауза: Илич води атаката, Пената треньор

„ Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще води офанзивата на " алените ", а Димитър Пенев ще управлява отбора от скамейката в приятелско Вечно дерби против Левски под надпис “Обединени в грижа за мъжкото здраве ”, осведоми клубният уебсайт на ЦСКА.

Двубоят се провежда по самодейност на Аджибадем Сити Клиник. Саша Илич, помощник-треньорът Милорад Пекович, изпълнителният шеф Филип Филипов и други някогашни футболисти на ЦСКА, един до друг с лекари от лечебните заведения на веригата Аджибадем, ще се изправят против някогашни играчи на Левски в другарски, благотворителен конфликт. В ролята на треньори на армейския отбор ще влязат именитите Димитър Пенев и Георги Велинов.

Инициативата е част от осведомителната акция „ Обединени в грижа за мъжкото здраве “ на Аджибадем Сити Клиник и е отдадена на Месеца на мъжкото здраве – ноември. В рамките на 60 минути, експерти в разнообразни области на медицината и едни от най-популярните лица на ЦСКА и Левски ще облекат идентични екипи и ще играят другарски мач, провокирайки мъжете към по-чести профилактични прегледи. В множеството случаи здравословните проблеми, засягащи мъжете, не се диагностицират в точния момент. Причината е страхът от обзор. Данните демонстрират, че ракът на простатата е един от най-често диагностицираните в България. Той постоянно се развива без признаци и най- сигурният метод за удобен процес на болестта са постоянните прегледи при уролог и профилактичните проучвания.

Препоръчва се всички мъже над 50-годишна възраст да бъдат преглеждани най-малко един път годишно от уролог, а тези с фамилна обремененост да стартират с постоянните прегледи от 45-годишна възраст. Аджибадем Сити Клиник поставя непрестанни старания, с цел да увеличи осведомеността за здравословните проблеми, засягащи мъжете. Ето за какво с тази самодейност Аджибадем Сити Клиник, дружно с тимовете на ЦСКА и Левски цели да притегли публичния интерес към регулярните прегледи и навременната предварителна защита, както и да сложи въпроса за персоналната отговорност към личното здраве и излизането от зоната на комфорт, се споделя в известието от клиниката.

Приятелският мач ще се организира на 17 ноември при затворени порти по избор на уредниците. Видео от срещата ще бъде оповестено скоро по-късно.

Аджибадем Сити Клиник е най-голямата група лечебни заведения в страната, включваща  Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда,  Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център,  Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост,  Медицински център във Варна. Групата е част и от здравната верига на Аджибадем – една от най-големите медицински структури в Турция и района. Глобално веригата е част от основаното в Малайзия обществено сдружение IHH Healthcare Berhad - международен водач в даването на висококачествени здравни услуги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР