Треньорът на ЦСКА Саша Илич няма да може да разчита

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич няма да може да разчита
Коментари Харесай

Саша Илич без трима в голямата битка срещу Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Саша Илич няма да може да разчита на четирима футболисти за дербито на върха с Лудогорец в събота от 20:15 часа в Разград, написа " Тема спорт ".

Наказан за конфликта е централният бранител Енес Махмутович, който получи петия си жълт картон от началото на сезона при успеха с 1:0 над Черно море.

Аут поради травми пък са Браян Морено, Жеферсон и Брадли де Нойер. Колумбиецът получи контузия в дуела с разградчани на " Армията " и към момента не е възобновен, а бразилецът към този момент повече от месец лекува разтежение от дербито с Левски. Ситуацията за Де Нойер пък не наподобява по никакъв начин добра. Той бе задраскан от треньора Саша Илич в последните седмици поради несериозно отношение, само че получи късмет да се потвърди против Черно море. На почивката нидерландецът размени Иван Турицов, който изпита болки през първата част.
 Два разновидността за рефер на Лудогорец - ЦСКА
Два разновидността за рефер на Лудогорец - ЦСКА

Фаворит е Никола Попов, Драгомир Драганов също е в сметките

Едва минута след появяването си на терена обаче Де Нойер се контузи. Това стана в опит да избави излизаща от терена топка. Тогава 25-годишният футболист стъпи в дупка малко зад страничната линия и усука коляното си. Той получава лекарска помощ в продължение на няколко минути. След това се върна в игра, само че малко по-късно стана ясно, че не може да продължи.

Днес нидерландецът ще премине цялостни медицински проучвания и ще стане ясно положението му. На " Армията " се притесняват, че той може да е скъсал връзки, което ще го извади от терените за няколко месеца. Де Нойер не бе играл от 17 април. Тогава той стартира като титуляр в дербито с Левски. В него бекът не бе на равнище. В последната минута бранителят даже направи дузпа - игра с ръка в пеналта. Наказателният удар, изпълнен от Ивелин Попов, обаче бе избавен от Густаво Бусато.

На линия за Лудогорец пък ще са капитанът Юрген Матей, изтърпял двата си мача наказване за 9 насъбрани жълти картона, както и Амос Юга, който е изцяло възобновен от контузията, която го мъчеше в последните седмици. Състоянието на Иван Турицов също не е притеснително.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР