Треньорът на ЦСКА - Саша Илич лично е настоял пред

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич лично е настоял пред
Коментари Харесай

Саша Илич лично настоял Гарсес да остане в ЦСКА и през следващия сезон

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич персонално е настоял пред клубното управление офанзивният футболист Маурисио Гарсес да остане в отбора и след края на сегашния сезон, оповестява " Тема Спорт ".

" Армейците " към този момент са приготвили оферта, която напълно скоро ще изпратят на сегашния притежател на правата му Бруске. Бразилският клуб се намира в неприятно финансово положение, откакто изпадна в локалната Серия С, и точно от това ще се възползват " алените ". Те ще платят за 25-годишния футболист сума, доста по-ниска от закрепената в контракта му. Както е известно, актуалната откупна уговорка за ЦСКА е 600 000 $, а през лятото тя ще бъде 650 000.

Гарсес дойде на " Армията " преди година чартърен до юни 2023-та, като се наложи точно под управлението на Саша Илич. Той е измежду тримата голмайстори на отбора през есента с 8 гола във всички шампионати. Вкара 6 пъти в шампионата и по един път в Лигата на конференциите и за Купата на България. Отличава се най-много с играта си с глава, а Саша Илич разчита доста на статичните положения, където Гарсес е с основна роля.
 ЦСКА пътува с Хебър и Берое за Белек
ЦСКА пътува с Хебър и Берое за Белек

Трите клуба ще летят от Пловдив на 16 януари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР